Over ons


Wij zijn Ahmet en Anna, de gastvrouw en gastheer van Loya Vita Hotel vanaf 2022 en voorheen van het Safak Apart Hotel in Dalyan. Op deze pagina stellen we onszelf graag aan je voor.

 

Ahmet groeide op aan de Turkse zuidkust en was pas dertien jaar oud toen hij van school moest om te gaan werken. Sinds die tijd heeft hij altijd in kleinschalige familiepensions gewerkt. Hij werkte zich op van afwasser tot ober, chauffeur, gids, manager en uiteindelijk de eigenaar van zijn eigen hotel. Ahmet is altijd bezig in en om het hotel, meestal is hij iets aan het schoonmaken of besproeien. Hij rust niet tot alles brandschoon is, maar als hij eenmaal tevreden is, schuift hij graag aan bij zijn gasten voor een praatje en een geintje.

 

Anna is Nederlands. Zij studeerde culturele antropologie en deed haar afstudeeronderzoek in Dalyan. Sinds ze Ahmet ontmoette in 2002, hebben zij samen door verschillende delen van Turkije en andere landen gereisd, en zij begon Ahmets droom van een eigen hotel te delen. Anna is de manager van het hotel. Ze is altijd aanwezig in het hotel, regelt de reserveringen, is beschikbaar voor vragen, tips voor excursies of gewoon voor een praatje bij het zwembad of aan de bar.

 

Feyaz en Noyan, onze twee jongens, krijg je er gratis bij. Feyaz trakteert je wellicht op een van zijn goocheltrucs, Noyan trakteert mensen graag op zijn mooie glimlach.

 

Ons team van lieve dames Songül, Hatice en Keziban, die allemaal al een aantal jaar bij ons werken, zorgen ervoor dat je kamer altijd brandschoon is, en begroeten je met een lach als je ze tegenkomt in of rond het hotel.

 

Gastvrijheid zit in ons bloed. We houden er oprecht van om mensen op hun gemak te stellen, ze de beste vakantie te geven en tegelijkertijd een ontspannen sfeer te creëren. 

 

We zien je graag in Loya Vita Hotel!